Yoga og meditation i virksomheder

Gør noget godt for jeres medarbejdere! Forebyg stress og sygefravær på arbejdspladsen med yoga!
Yoga giver jeres medarbejdere fysisk, mental og psykisk overskud samt velvære og motivation.

Mange mennesker der arbejder på kontor i dag har spændinger i kroppen som følge af siddende arbejde foran computeren i mange timer. Derudover er der deadlines der skal nås og det sætter pres på medarbejderne både psykisk og mentalt.

Yoga fjerner spændinger i kroppen ved regelmæssig træning. Den giver øget velvære, ro, balance og mental fokus. Som følge heraf får I mere veloplagte, sundere og gladere medarbejdere.
Yogaundervisningen er som udgangspunkt af 90 minutters varighed, men kan også afkortes til f.eks 60 el. 75 min. For at få størst udbytte af yogaen, anbefaler jeg at tegne en fast ordning, hvor jeg kommer og underviser et eller flere hold om ugen.

Jeg tilpasser undervisningen jeres behov, deltagernes niveau og instruerer grundigt i stillingerne.
Undervisningen består mest i vinyasa flow, blid hatha, kombineret med åndedrætsøvelser, meditation, mindfulness og vi afslutter altid med en dybdeafspænding.
Undervisningen kan foregå i et mødelokale eller en kantine.

Udover løbende yogaundervisning er det også muligt at købe enkeltstående workshops som en del af en teambuilding dag, kick-off møde, ledelsesmøde el.lign.
F.eks med temaer som:
• Fokus på åndedrættet
• Hovedstand hvor vi efter grundig opvarmning laver en lille workshop omkring det at stå på hovedet
• Sjove og udfordrende yogastillinger, hvor man er to og to sammen
• Meditation i forskellige variationer

Priser
Ring eller skriv for pris

Interesseret?
Har du spørgsmål og ønsker du at høre mere, så send mig en mail på christina@manayoga.dk eller ring på 26 14 81 18 og vi kan få en snak om jeres behov.

Yoga er en tilstand